Hoeveel kost een ontstoppingsdienst? Prijs voor ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer of toilet? Heeft u op korte termijn een ontstoppingsdienst nodig? Dan bent u vast benieuwd naar de kostprijs voor een ontstoppingsdienst. Helaas is deze vraag niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden. Een verstopping kan zich niet alleen voordoen op diverse plaatsen, en al evenveel verschillende oorzaken hebben. En dit bepaalt allemaal mee de prijs.

U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met een verstopt toilet, omdat er een object vast is komen te zitten in de hals van het toilet. Dit is iets dat u in de meeste gevallen gemakkelijk zelf kan oplossen, en dit zal u bijna niets kosten, hooguit wat tijd.
Maar misschien wordt de verstopping veroorzaakt door een kleiner object dat dieper in de leidingen vastzit. Dan zal de verstopping eerst moeten opgespoord worden, bijvoorbeeld met camera-inspectie. Pas hierna kan bekeken worden hoe de verstopping ontstopt kan worden. Kortom: de prijzen voor de ontstoppingswerken zijn totaal afhankelijk van de specifieke situatie.

» Last van een verstopping in huisContacteer ons nu, 24/7

Hoe worden de prijzen voor onze ontstoppingsdienst berekend?

De kostprijs van een ontstoppingsdienst is pas te berekenen als we beschikken over al de nodige informatie met betrekking tot het verstoppingsprobleem bij u thuis of op kantoor.
Hiervoor moeten we volgende zaken zo snel mogelijk achterhalen:

  • Waar bevindt de verstopping zich?
  • Hoe is de verstopping ontstaan?
  • Hoe kunnen we de verstopping het meest effectief verhelpen?

Pas nadat deze vragen beantwoord zijn, kunnen we u van een helder en concreet prijskaartje voorzien. Hierbij garanderen we dat we altijd de meest kostenefficiënte oplossing voor u zoeken. Tegelijkertijd zetten we al onze expertise in om de  verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

» Last van een verstopping in huisContacteer ons nu, 24/7

Met welke ontstoppingsdiensten kunnen wij u helpen?

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen. kan u bijstaan met een breed scala aan diensten, die vele mogelijke problemen en verstoppingen deskundig voor u oplossen:

  • Het ontstoppen van een verstopte WC of toilet
  • Het ontstoppen van een gootsteen, wastafel of pompbak
  • Hulp bij een verstopte keukenafwasbak of vaatwasafvoer
  • Assistentie bij verstopte douches, leidingen vanuit de badkamer en problemen met uw bad
  • Het verhelpen van verstopte buizen en riolering, onder meer met geurdetectie
  • Ook kunnen wij voor u verstopte regenputten, septische putten en waterreservoirs ontstoppen

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen. staat voor expertise en jarenlange ervaring

U kunt op ons rekenen voor elke ontstoppingsklus. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, kunnen we elk probleem in no-time verhelpen. Wij werken hiervoor met de meest moderne middelen en technieken zoals rookdetectie en camera-inspectie, waardoor wij in staat zijnalle mogelijke verstoppingen op te sporen zonder enige sloopwerkzaamheden. Pas nadat we de oorzaak van het probleem hebben gevonden, zullen wij samen met u de best passende oplossing zoeken om de verstopping voorgoed weg te werken.

De prijzen van onze ontstoppingsdiensten houden we altijd zo laag mogelijk. Wij zullen nooit middelen en uren inzetten indien dit niet nodig is. Wij zijn er voor u als klant en dat merkt u aan onze uitstekende service! Neem dus snel contact met ons op! Wij helpen u graag en snel uit de nood, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

» Last van een verstopping in huisContacteer ons nu, 24/7