Last van een verstopte pombak

Heeft u last van een verstopte pombak? Dan is het belangrijk om tijdig te handelen om een complete verstopping van het riool te voorkomen. U kunt natuurlijk zelf aan de slag, maar dit kost veel tijd en is bovendien een karwij waar veel viezigheid en stank bij komt kijken. Bovendien weet u dan ook niet helemaal zeker of het probleem volledig opgelost zal zijn. Gelukkig kan u het ontstoppen van uw pombak ook door een expert laten uitvoeren, en dat tegen zeer schappelijke prijzen.

DVI Ontstoppingen. heeft al jaren ervaring met verstoppingen en rioolwerken. Onze ontstoppingsdienst gaat dagelijks bij verschillende huishoudens langs om ontstoppingswerken uit te voeren.
Wij kunnen u onder andere helpen met:

  • Ontstoppen van WC of toilet
  • Ontstoppen van gootsteen of pombak
  • Ontstoppen van afwasbak, keuken- en vaatwasafvoer
  • Ontstoppen van pombaks, leidingen en aflopen van bad
  • Ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs

Heeft u een acute verstopping die zo snel mogelijk verholpen moet worden? Ook dan moet u contact opnemen met DVI Ontstoppingen.

Met de spoeddienst van DVI Ontstoppingen. kunnen wij u ook buiten kantooruren snel en vakkundig helpen.

Laat uw verstopte pombak snel ontstoppen

Blijf niet te lang zitten met een verstopte wastafel. Natuurlijk komt een verstopping van de pombak nooit gelegen en is het des te aangenamer dat u op iemand kan rekenen om dit snel op te lossen. Voor al uw ontstoppingswerken geldt: neem zo snel mogelijk contact op met DVI Ontstoppingen. zodat wij u ook zo snel mogelijk kunnen helpen. Een verstopte pombak kan namelijk zorgen voor grotere problemen, als de ontstopping niet tijdig wordt geregeld.

Of het nu gaat om een verstopte keukenafvoer, of een ontstopping in de badkamer: de ontstoppingsdienst van DVI Ontstoppingen pakt al uw ontstoppingswerken grondig aan.

» Last van een verstopte pombak?Contacteer ons, 24/7