Verstopping in uw kelder?

Het kan zo gebeuren, een verstopping in uw kelder. Een vervelend probleem dat een hoop gedoe met zich meebrengt. Het zelf ontstoppen van een verstopping in uw kelder is een behoorlijk gedoe dat bovendien veel rommel en stank met zich mee kan brengen. Laat daarom DVI Ontstoppingen. langskomen voor al uw ontstoppingswerken. Dan weet u zeker dat uw ontstopping in uw kelder snel en vakkundig wordt verholpen.

DVI Ontstoppingen. is een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in rioleringswerken en ontstoppingen. Onze monteurs staan altijd voor u klaar om al uw riool- en ontstoppingsproblemen op te lossen en gaan pas weg als de verstopping is verholpen.

DVI Ontstoppingen. kan u helpen bij:

  • Ontstoppen van WC of toilet
  • Ontstoppen van gootsteen of pompbak
  • Ontstoppen van afwasbak, keuken- en vaatwasafvoer
  • Ontstoppen van douches, leidingen en aflopen van bad
  • Ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs

Weet u niet zeker wat het probleem is? Neem dan ook contact op met DVI Ontstoppingen. Onze experts zijn als geen ander in staat om snel te kijken naar de achterliggende oorzaak van het verstoppingsprobleem.

Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de situatie. Een verstopping in de kelder wil niet direct zeggen dat daar ook meteen het probleem ligt. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat een niet goed doorlopende WC de boosdoener is. Daarom is het erg belangrijk om ontstoppingswerken door een expert op te laten lossen: zo weet u zeker dat een ontstopping ook echt weg is en niet binnen de kortste keren weer terugkomt.

Spoedhulp ontstoppingsdienst

Heeft u een ontstoppingsdienst nodig die niet na 17h gesloten is? Dan bent u bij DVI Ontstoppingen. aan het juiste adres. Wij hebben namelijk onze eigen hersteldienst en kunnen u ook buiten kantooruren helpen. Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst nodig? Neem dan direct telefonisch contact met ons op.

Of het nu gaat om een verstopte keukenafvoer, of een ontstopping in de badkamer: de ontstoppingsdienst van DVI Ontstoppingen is in staat om al uw ontstoppingswerken grondig aan te pakken.

» Een verstopping in uw kelder?Contacteer ons, 24/7